Visgilde Steehouwer

W.C. de Schoof 80
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078-6825393

Stomen

"Koken op de stoom van kokende vloeistof, bijvoorbeeld in een vispan"

De vis voor het stomen goed met peper en zout inwrijven. Verwarm een laagje water tot het kookpunt. Leg de vis op een beboterd bord, leg er tweede bord op en zet dit op de pan. Stomen kan worden toegepast op zowel hele vissen als filets.

Hulpmiddel: een stoompan/een stoommandje
Bereidingstijd: ongeveer 8-10 minuten laten stomen.

Visgilde Steehouwer

W.C. de Schoof 80
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078-6825393

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:30
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten