Visgilde Steehouwer

W.C. de Schoof 80
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078-6825393

In de oven

Leg de vis in een ovenvaste schaal en begiet hem met visbouillon, wijn, melk, water, etc. Voeg er dan tuinkruiden, fijngehakte ui, wortels, takjes selderie en/of stukjes citroen bij. De schaal bedekken met folie en ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C zetten.

Neem de vis voorzichtig met een vismes uit de schaal en gebruik het stoofvocht voor een saus. Bereiding in de oven is geschikt voor hele vis, filets of moten.

Hulpmiddel: een ovenvaste schaal
Bereidingstijd: 15-20 minuten voor zowel hele vis, filets als moten (zie ook de tabel met bereidingstijden)

Tip: Visgilde heeft kant-en-klare ovenschotels met verse vis, kruiden en diverse sausen. 20 minuten in de oven of 5 minuten in de magnetron en alle eer komt u toe.

Visgilde Steehouwer

W.C. de Schoof 80
3341 EB Hendrik Ido Ambacht
078-6825393

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:30
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten